Responsive nettsider

PROSJEKTERING OG OPPRETTING AV NETTSIDER
InteraktivtByrå.no / Responsive nettsider

Vi er opptatt av en profesjonell prosjektering av grafikk for firmaer og private kunder. Med full satsing tar vi vare på at våre nettsider blir visuelt tiltalende og funksjonelle. Vi tilbyr deg den høyeste kvaliteten av tjenester som er tilpasset til de individuelle behovene. Resultatet av arbeidet er en profesjonell nettside som skiller ditt firma fra de andre, og hjelper med realisering av dine mål.

BILDE NETTSIDER

Det er nettsidene som er en interessant og med grafikk, målet er å presentere og bygge et positivt bilde av person eller merke.

NETTSIDER-KAMPANJE

Det er nettsidene som er fokusert på tilbud eller kampanje. De fungerer også ofte på samme prinsipp med hovedfokus på produkter og tjenester i kampanjetilbud.

MÅLSIDER

Det er den første siden der brukeren lander på etter å ha klikket på en annonse eller på nettleseren. Dermed er det viktig at den blir interessant og tydelig for at brukeren vil se på den og kjenne innholdet. Det kan være en enkel side eller en del av en nettside.

NETTSIDER FOR BEDRIFTER

Denne typen nettside inneholder en beskrivelse av firmavirksomhet og har som mål å skape et positivt bilde. De viktigste elementene ved nettsider er å gi en beskrivelse av tilbud, presentasjon av ansatte og kontaktdetaljer.

Fremgangsmåter ved å lage en profesjonell nettside

1. Idéen

Vi finner kunnskap og analyserer behovene til kunden. Vi prøver å forstå målet hans og hva som skal vises på nettstedet. Vi diskuterer, stiller spørsmål, foreslår- alt for å oppfylle kundens forutsetninger. Individuell tilnærming tillater oss å lage prosjekter som kan realisere den perfekte idéen og gjennomføre det. Vi gjør alt for å sikre at nettsiden uttrykker intensjonene til vår kunde.

2. Prototype

Vi lager en prototype av nettsiden slik at kunden får anledning til å se hele strukturen av nettstedet, intern navigasjon, layout og innhold av sine andre elementer som glidere, button eller skjemaer. Vi gir kunden mulighet til å se i backend, så i en del av nettsiden som kan ses bare av en administrator.

3. Det individuelle grafiske prosjektet

Oppretting av grafisk prosjekt av alle elementer- hjemmeside, undersider RWD portal er responsive og blir tilpasset til visning på forskjellige utstyr, både stasjonære og mobile. Våre grafikere gir råd og tilbyr kunden den mest optimale og interessante løsningen for hans hjemmeside. Konsekvent holder vi oss til de kravene og veiledningene som er gitt fra kunden for at nettstedet skal være i samsvar med behov.

4. Service utvikling

Som en del av samarbeidet med kunden forsikrer vi en effektiv virkning av tjenesten uten forstyrrelser og avbrytelser. Ved eventuelle endringer eller forbedringer anbefaler vi og oppretter flere funksjoner til kunden. I tillegg gir vi råd og støtter i tilfelle av tekniske problemer (virus, skader på nettsiden).

5. Nettside kampanje

I tillegg til å starte nettsiden tilbyr vi å planlegge, SEO kampanjen og kampanje på Facebook for å fremme nettstedet og merket. Dermed å nå så mye mennesker som mulig. For å nå dette målet har vi en rekke instrumenter som vil effektivt fremme nettstedet på andre nettsider, og gjøre målgruppen lettere å finne nettsiden i nettleseren.

6. Slutteffekt

Samarbeid med oss garanterer deg en profesjonell betjening tilpasset til behovene til ditt nettsted.

Vi tilbyr:

  • Presentasjon av prototypen opprettes basert på analyse av kundens behov.
  • Profesjonell grafisk prosjekt som er tilpasset til dagens trender.
  • Skriving av innhold i samsvar med merkeidentitet.
  • SEO optimalisering og integrasjon med Google AdWords og andre reklamesystemer.
  • Oppretting av nettside som vil bli vist på alle mobile utstyr.
  • Beskyttelse mot hackere, sikkerhetstester.
  • Oppstart av nettsiden på vårt dedikert server – webhotell i høyeste klasse.
  • Hjelp med registreringen av nettadresser – domener .no, .com, .eu, etc.
  • Oversettelse av innhold av kvalifiserte oversettere (hvis området er flerspråklig).
  • Vi legger til målesystemet Google Analytics som gir bl.a. nettsidens besøksstatistikk.

Kontakt oss

+47 941 89 893

kontakt@interaktivtbyra.no

Stavanger