Reklamekampanje i nettverk

E-MARKETING: LEDELSE AV REKLAMEKAMPANJER ONLINE
InteraktivtByrå.no / Reklamekampanje i nettverk

E-MARKETING: LEDELSE AV REKLAMEKAMPANJER ONLINE

Trenger du en effektiv markeds virkningsplan på nettet? Våre spesialister er klare for å hjelpe deg effektivt, raskt og profesjonelt.

VI SATSER PÅ SAMARBEID MED DEG

Sammen lurer vi på hvordan man best kan nå potensielle kunder. Dette vil hjelpe oss å forstå detaljene av dine krav, og dermed bidra til den høyeste kvaliteten på analysen og konseptet av kampanjen.

VI BRUKER MODERNE OG SIKRE VERKTØY TIL POSISJONERING AV DITT MERKE

SEO, Google AdWords, Facebook, Instagram - det gir oss ikke noen hemmeligheter! Vi vet hvor viktig i denne sammenheng er konsekvens og hardt arbeid er. Vi er klar for å dele med deg vår kunnskap og vi sørger for at ditt nettsted blir best plassert i nettleseren.

VI TILBYR INDIVIDUELT REKLAMEPROSJEKTET

Vi sørger for at reklamekampanjen skaper en sammenhengende helhet. På denne måten er vi i stand til å oppnå dette målet og for å oppnå de beste resultatene.

VI SØRGER FOR DIN PLASS I SOSIALE MEDIER

Vi vil bruke sosiale plattformer for å markedsføre effektivt merket ditt. Unikt, verdifullt innhold vil være det perfekte supplement for en helhetlig kampanje.

AV OSS VIL DU FÅ EFFEKTIV CONTENT MARKETING

Vi tilpasser innholdet for å øke besøkertallet på nettstedet ditt, og at det blir mer synlig i nettleseren. Takket være et tett samarbeid med deg skriver vi innhold på den måte at de bygger best bildet av merket ditt og forretningsmessige mål.

Innføringsprosess

1. Etablering av mål og strategier

Man begynner med å fylle ut kundens såkalte brief, som er et kort spørreskjema, hvor han beskriver prosjektet. På dette nivået sammen med kunden lurer vi på om det er et bilde kampanje eller salg. Det er veldig viktig ettersom det bestemmer om vår videre handling. Det vil gi en bedre diagnose av målgruppen for den fremtidige strategien som bidrar direkte til suksess for kampanjen og mest effektiv bruk av ressursene.

2. Mediaplan

Forhåndsbestemte elementer vil skape en medieplan. Det er en reklamekampanje som hjelper med realisering og gjennomføring av idéer i livet. Medieplaner er et utmerket verktøy, som hjelper med å bruke verktøy i kampanjen mest mulig effektiv. Vi har god erfaring med det ettersom vi selv bruker det!

3. Grafisk prosjekt

Oppretting av grafisk prosjekt av alle elementer- hjemmeside, undersider RWD takket være portal er responsiv og blir tilpasset til visning på forskjellige utstyr, både stasjonære og mobile. Våre grafikere gir råd og tilbyr kunden den mest optimale og interessante løsningen for hjemmesiden. Konsekvent holder vi seg de kravene og veiledningene fra kunden for nettstedet gjenspeiler karakter. Hvert prosjekt av nettbutikk er oppretter i samsvar med reglene User Experience- det gjør at nettsiden er tydelig og funksjonell. Det gjør innkjøp lettere, og koseligere, hva er naturligvis fordel for selgeren.

4. Innhold

I begynnelsen av oppretting oppstår reklame og deretter lager vi innhold. Effektivt innhold markedsføring og copywriting er en base for operasjoner for gjennomføringen av kampanjen. Profesjonelle copywriters driver med det, som ved hjelp av grafikere lager innhold som passer best til profilen til kunden- er gjennomsiktig, detaljert, og først og fremst lett å finne i den elektroniske jungelen av informasjon.

5. Marketing

Umiddelbart etter innføringen planlegger vi å styre nettstedet, innfører SEO kampanjen og sosiale mediekampanjer, for å fremme nettbutikken til kunde, noe som vil resultere i større erkjennelse og besøker på nettsiden (det øker sannsynligheten for konvertering). Dessuten vil disse instrumentene tillate å nå så mange mennesker fra målgruppe som mulig.

6. Effekter av kampanje

Med vår kampanje vil du få mange fornøyde kunder. Du vil forsterke din merkevare og gjenkjenning av produktet ved hjelp av internett. Bli leder i sin bransje og sats på oss!

Kontakt oss

+47 941 89 893

kontakt@interaktivtbyra.no

Stavanger