Nettbutikker

PROSJEKTERING OG OPPRETTING AV NETTBUTIKKER
InteraktivtByrå.no / Nettbutikker

Våre spesialister tar vare på hver eneste detalj i løpet av prosessen av prosjektering og oppretting av nettbutikken din. Prøv, og se hva kan vi tilby deg.

VI RETTER OSS MOT MÅLENE SOM DU VIL OPPNÅ

Sammen analyserer vi nøye målene dine, målgruppen, tilbud og produktmarked. Vi gir deg råd og satser på de beste løsningene som hjelper med å realisere planen din.

VI PROSJEKTERER NETTBUTIKKER NØYE OG MED SAMSVAR MED HØYESTE STANDARDER

Vi tilbyr full funksjonalitet og intuitiv brukervennlighet for kunder fra salgplattform som vi har opprettet.

UNIKT GRAFISK PROSJEKT AV BUTIKKEN SOM VI TILPASSER TIL DIN MÅLGRUPPE OG MERKENAVN

Ved prosjektering av design bryr vi ikke bare om utseende, men også brukervennlighet. Vårt team av grafikere realiserer hver sin visjon, og tilpasser den til den produktspesifikasjon og krav til kunden.

TEKNOLOGI SOM VI BRUKER ER NYTTIG OG FUNKSJONELL

Ved oppretting av nettsider bruker vi moderne løsninger og vårt team består av spesialister på ulike felt, derfor kan vi tilby forskjellige tjenester. Våre handlinger begrenser seg ikke til prosjektering og oppretting av nettsider. Vi kan også tilby reklamekampanjer på mange felt, beskyttelse mot hackere og utbygging av den nye nettsiden med andre funksjoner.

Innføringsprosess

1. Analyse av kundens behov

I den første fasen av samarbeidet er vi fokusert på analyse av målene og kravene til kunden, samt presentasjon av de nyeste trendene og løsninger for å skape en unik nettbutikk. Vi prøver å forstå så godt som mulig virksomheten til kunden, og dermed hvordan man best kan tilpasse verktøy og teknologier. I denne fasen analyserer vi nøye målgruppen av kunder- det er en sentral del av design av nettbutikk. Konkurransedyktige analyse spiller også en viktig rolle. Den vil gi oss mulighet til å tilpasse nettbutikken til standarder som gjelder i bransjen, men også viser oss hva som bør gjøres for å skille seg fra andre.

2. Prototype

Vi lager en prototype av nettsiden, slik at kunden får anledning til å lese hele strukturen av nettstedet, intern navigasjon, layout og innhold av sine andre elementer som glidere, button eller skjemaer. Vi gir kunden mulighet til å se i backend, den delen av nettsiden som er kun for administratorer.

3. Grafisk prosjekt

Oppretting av grafisk prosjekt av alle elementer- hjemmeside, undersider RWD det gjør at portal er responsiv og blir tilpasset til visning på forskjellige utstyr, både stasjonære og mobile. Våre grafikere gir råd og tilbyr kunden den mest optimale og interessante løsningen for hjemmesiden. Konsekvent forholder vi oss til de kravene og veiledningene fra kunden for at nettstedet skal gjenspeile karakter. Hvert prosjekt av nettbutikk er oppretter i samsvar med reglene User Experience- det gjør at nettsiden er tydelig og funksjonell. Det gjør innkjøp lettere, som er en fordel for selgeren.

4. Innhold

Content markedsføring i området av e-handel er ofte en vanskelig og komplisert prosess som krever enorme kreativitet. Heldigvis er våre spesialister klare for å lage innhold som passer til din nettbutikk slik at den kan bli funnet på enkleste måten i nettleseren. Det vil også gjøre at innholdet blir mer attraktiv for brukerne. På dette nivået gjennomfører vi også opplæring for administratorer, slik at det blir ikke noe hemmelig for dem, og gir kunden teknisk dokumentasjon angående bl.a. panel bruk og utvalg av butikks- CMS.

5. Oppstart av butikk

Igangsetting kan skje på to måter- hosting av kunden eller hosting foreslått av oss. Uavhengig av valg tilpasser vi butikk til generelle krav, optimaliserer SEO, installerer målesystem (f.eks. Google Analytics), samt integrerer vi butikk med Google AdWords eller andre reklamesystemer, konfigurerer sikkerhetskopiering. Deretter beskytter vi nettbutikken mot angrep, og på forespørsel kan vi gjennomføre sikkerhetstester ved bruk av et eksternt firma.

6. Utvikling av e-handel og service tjenester

Som en del av samarbeidet med kunden forsikrer vi en effektiv virkning av tjenesten uten forstyrrelser og avbrytelser. Ved eventuelle endringer eller forbedringer anbefaler vi og oppretter flere funksjoner til kunden. I tillegg gir vi råd og støtter i tilfelle av tekniske problemer (virus, skader på nettsiden).

7. Markedsføring

Umiddelbart etter innføring planlegger vi styring av nettstedet, innfører SEO kampanjen, og sosiale mediekampanjer for å fremme nettbutikken til kunden, noe som vil resultere i større erkjennelse og besøker på nettsiden.

Kontakt oss

+47 941 89 893

kontakt@interaktivtbyra.no

Stavanger