Copywriting og betjening av nettsider

INNHOLD TILPASSET TIL DINE BEHOV.
InteraktivtByrå.no / Copywriting og betjening av nettsider

Tekstredigering

Din suksess i e-business er avhengig av evnen i forbindelse med andre faktorer, for eksempel et riktig valgt av domenenavn, interessant og funksjonell grafisk design av nettstedet ditt. Den tilsvarende gruppen av kunder, markedskunnskap, kreativitet og kommunikasjonsevner. Alle disse elementene ville ikke oppfyller sin funksjon, hvis det manglet kompetanse blant dem presise uttrykk for tanker, språklig nøyaktighet, kunnskap om skriveteknikker på nettet.

Du gi oppdrag til oss slik at vi skriver tekstene på nettsiden din eller kan vi også redigere alle tekstene som du vil innsette.

OVERSETTELSE

Foruten å redigere teksten på nettstedet ditt, kan vi også oversettelse til ønsket språk. Vi har en base av erfarne oversettere som spesialiserer seg på bestemte områder, ettersom vi velger en oversetter som oversetter på den raskeste og beste måten. Språk som vi baserer på, først og fremst: engelsk, norsk og polsk. Men hvis omfanget av virksomheten går videre og krever oversettelse til mindre populært språk, ta kontakt med oss - vi vil finne en passende oversetter.

COPYWRITING

Du trenger en copywriter, som forbinder i redigert teksten essensen i budskapet med språklig korrekthet og kunnskap om skriving teknikker for e-business? Vi garanterer deg en språklig korrekthet, optimalisert for det valgte søkeordet og viktige setninger i tekst, slik at du ikke kun vil få høy plass i søkeresultatene, men også tiltrekke til ditt nettsted. Vi vet at redigering av tekster på nettet er en kunst som i den mest profesjonelle måten formidler informasjon om de tilbudte av produkter og tjenester du tilbyr og gjør ditt mest troverdig bildet blant kundene. Hvis du ønsker at dine tekster skal tiltrekke oppmerksomhet til internettbrukere og få den ønskede effekten, ta kontakt med vår copywriting avdeling!

Kontakt oss

+47 941 89 893

kontakt@interaktivtbyra.no

Stavanger